Al meer dan 100.000 klanten!

Na 11 jaar kunnen we gerust zeggen dat we meer dan
100.000 klanten hebben, samen met ons ‘zusje’ GratisQRCode
Wil je geïnterviewd worden
of wil je een referentie? Neem contact met ons op…

Hier zijn we trots op

Interviews met onze klanten

Saint-Gobain Solutions

Organisatie

Wie

Product

Toepassing

Gestart

Saint-Gobain Solutions

Mazlum Django

Bouw(kunde)

Bouwkundige modellen

April 2022

Wie zijn jullie?

Wij zijn Saint-Gobain Solutions, een tak van Saint-Gobain, en wij bieden innovatieve oplossingen en advies in de bouwsector. Saint-Gobain is vooral bekend door Gyproc en Isover.

Hoe gebruiken jullie de QR Code?

Wij gebruiken QR codes voor op onze (wand)elementen, die we gebruiken op bouwplaatsen. Daardoor printen wij inmiddels geen tekeningen meer. Door middel van dynamische QR codes staan alle bouwtekeningen online. De tekeningen zijn daardoor altijd up-to date, en er is nooit meer gedoe met papieren!

Waarom hebben jullie voor ons gekozen?

Als een opdrachtgever de bouwplaats bezoekt en benieuwd is, scant die de QR code en ziet gelijk alle tekeningen. Ideaal!

VetNutrition

Bedrijf
Wie
Product
QR Code toepassing
Gestart

VetNutrition
Rob Woudstra
Diervoeding voor paarden
Dynamische Landingspagina, elke dierenarts krijgt zijn eigen QR Code met contactgegevens
December 2021

Wie zijn jullie?

Wij zijn VetNutrition, en we leveren voedingssupplementen voor paarden aan dierenklinieken. Wij bieden custom-made producten met de eigen huiskleur, naam en logo van de dierenkliniek, eventueel met een QR code op de verpakking.

Hoe gebruiken jullie de QR Code?

Dierenartspraktijken hebben keuze uit 12 verschillende labels (templates) of een gepersonaliseerd design, waar wij eventueel een QR code op kunnen zetten. Elke praktijk heeft zo zijn eigen label waarbij de QR code verwijst naar hun website, e mail, en telefoonnummer.

De praktijk kan door het vergemakkelijkte contact extra omzet genereren en wij hebben een unique selling point. Het is een win-win situatie!

Waarom hebben jullie voor ons gekozen?

Ik kwam het toevallig tegen, en je kon gratis statische QR codes aanmaken, ik had het geprobeerd en vond het heel handig. Nu maken we dynamische QR codes aan, waarmee we precies het aantal scans kunnen bijhouden. (gratis)qrcode.nl heeft zelfs speciaal voor ons bedrijf QR codes ontwikkeld.

Je kan de kleuren aanpassen, je kan een logo erin zetten, je kan het aantal scans bijhouden. Het is prachtig!